Gå til hovedindhold
Konverteringer
Medlemmer

Fors forlænger frist for fjernvarmetilslutning

I fire områder i Roskilde Kommune får borgerne nu forlænget fristen for at tage stilling, om de ønsker fjernvarmetilslutning eller ej.

01. maj 2024
Tekst af Kim Vejrup, kve@danskfjernvarme.dk
  • Læs op

Indhold

    Borgerne i de fire områder af Roskilde Kommune, hvor der i øjeblikket er mulighed for at vælge fjernvarmen til, får nu bedre tid til at træffe beslutningen. Det skriver Fors i en pressemeddelelse, hvor det oplyses, at fristen forlænges fra den 1. maj til den 1. juli.

    Det fremgår af pressemeddelelsen, at det drejer sig om Viby og Dåstrup, Gadstrup og Snoldelev, St. Valby og Ågerup samt Jyllinge Syd.

    Fors understreger dog, at forudsætningen for, at man går videre med et fjernvarmeprojekt i et af de fire eller flere områder, er en tilslutning på mindst 70 procent. Det sker for at sikre, at der er god og fornuftig økonomi i projektet.

    - Fors drives efter hvile-i-sig-selv-princippet, som betyder, at vi ikke tjener penge – økonomien skal balancere. Vi har et ansvar for at sikre en sikker og stabil økonomi i de projekter, vi går videre med, så vores kunder kan føle sig trygge. Kravet om den relativt høje tilslutningsprocent er en del af den sikring, fortæller programleder for fjernvarme i Fors Camilla Hay.

    Hun uddyber:

    - Vi ser et stærkt lokalt engagement fra varmegrupper, der yder et stort stykke arbejde lokalt i områderne. Den indsats vil vi gerne have mulighed for at se effekten af, inden vi tager en beslutning om fjernvarmens fremtid i de pågældende områder.

    Tilslutningsprocenten for de fire områder kan fortsat følges på Fors.dk/fjernvarme. Der er information på vej til alle, der har fået tilbud om fjernvarme i de fire områder.

    Andre klikkede på...